DETALJ KOJI VAM JE PROMAKAO! Sitnica na američkom dolaru budi pažnju teoretičara zavere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 16:13

DETALJ KOJI VAM JE PROMAKAO! Sitnica na američkom dolaru budi pažnju teoretičara zavere (FOTO)

Sigurno ste mnogo puta mogli da vidite novčanice ali vam je promaklo

Za ljubitelje teorije zavere ovo je prava poslastica, posebno one koji su uvereni da planetom Zemljom već decenijama ako ne i vekovima glavnu reč ne vode ljudi nego posetioci sa drugih planeta koji su se infiltrirali među stanovništvo i poprimili ljudski oblik.

Osim glasina da novčanica američkog dolara krije brojne masonske simbole koji se ne vide na prvu loptu ali ko zna da gleda može da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nađe, ovog puta teoretičari zavere prevazišli su sami sebe pa su pomoću fotošopa "otkrili" još jedan zastrašujući detalj koji izgleda ovako...

Prelistajte naše objave i zapratite nas 🌎

A post shared by zanimljiva planeta (@zanimljiva_planeta) on Oct 1, 2020 at 11:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.