DEKAN MEDICINSKOG FAKULTETA: Biće kažnjavani profesori koji iznose dezinformacije protiv zdravlja građana tokom epidemije korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 10:04

DEKAN MEDICINSKOG FAKULTETA: "Biće kažnjavani profesori koji iznose dezinformacije protiv zdravlja građana tokom epidemije korone"

Profesor je naveo je da je u toku jedan postupak pred Etičkom komisijom Medicinskog fakulteta koji je pokrenut zbog širenja dezinformacija.

Dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Lazar Davidović izjavio je da će biti kažnjavani svi profesori tog fakulteta koji budu iznosili dezinformacije protiv zdravlja gradjana tokom epidemije korona virusa.

- Fakultet će reagovati na sve one koji u svojim nastupima budu kršili principe kodeksa profesionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << etike Beogradskog univerziteta - kazao je Davidović u intervjuu za lista "Politika" od četvrtka.

Naveo je da je u toku jedan postupak pred Etičkom komisijom Medicinskog fakulteta koji je pokrenut zbog širenja dezinformacija.

- Ne mogu o tome detaljinije da govorim jer proces traje. Bitno je da smo odmah reagovali i na tom pravcu ćemo ostati i ubuduće - naglasio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.