DEČAKA UBILA EKSPLOZIJA TELEFONA: Nastradao tokom online nastave - istraga u toku

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 00:53

DEČAKA UBILA EKSPLOZIJA TELEFONA: Nastradao tokom online nastave - istraga u toku

Učenik petog razreda stradao je kada je došlo do eksplozije telefona

Dečak (11) iz Vijetnama koji je pratio onlajn nastavu preko telefona koji je bio na punjaču, poginuo je prilikom eksplozije uređaja. Komšije su požurile da pomognu nesrećnom dečaku, ali on je preminuo ubrzo nakon što je stigao u bolnicu.

Školarca iz provincije Nge An, učenika petog razreda, zahvatio je plamen kada je došlo do eksplozije telefona, izjavili su zvaničnici, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi Dejli Mejl.

U toku je istraga i iz policije kažu da se još uvek ne zna koji telefon i punjač je dečak koristio.

U okrugu Nam Dam, deca su se pre tri nedelje vratila u školske klupe ali, zbog pogoršanja epidemiolške situacije, jednom nedeljno časove prate onlajn.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.