DEČAK U CRNOJ GORI UJEDINIO DOBRE LJUDE: Mali Radovan imao jednu želju, a onda su se svi udružili i pomogli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAK U CRNOJ GORI UJEDINIO DOBRE LJUDE: Mali Radovan imao jednu želju, a onda su se svi udružili i pomogli!

Studenti Filozofskog fakulteta u Nikšiću organizuju humanitarnu akciju posvećenu šestogodišnjem Radovanu Krivokapiću, dečaku čija je sudbina, dirnula sve u Crnoj Gori, i pomoć je stigla, i stiže sa svih strana

- Do 22. decembra trajaće akcija pod nazivom "Za Radovanovu Novu godinu". U holu je postavljena humanitarna kutija, a biće prikazana i dva filma. "Ulaznica" je igračka, slatkiš ili novac, koliko ko bude u mogućnosti - kazao je predsednik studenata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Večeras će u amfiteatru Filozofskog fakulteta, sa početkom u 17.30 časova biti prikazan prvi film, dok će dva dana kasnije, u istom terminu publika imati priliku da odgleda i drugu projekciju.

#DruštvoCG Studenti Filozofskog fakulteta organizuju humanitarnu akciju "Za Radovanovu Novu godinu" https://t.co/7QZDlH696U

— Vijesti (@Vijestime) December 18, 2018

- Pored akademskog, neakademskog osoblja i studenata pozivam i ostale građane da upotpune ovaj događaj i svojim prisustvom doprinesu prikupljanju poklona za malog sugrađanina kako bi njegovu Novu godinu ulepšali. Svi su dobrodošli i svaka pomoć je od koristi. Ovim želimo da podignemo svest za humanost kako kod studenata tako i kod građana - poručio je predsednik studenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.