DEČAK (15) IZVRŠIO SAMOUBISTVO U KARANTINU: Želeo što pre da okonča samoizolaciju, nije mogao da izdrži, roditelji NEUTEŠNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 17:49

DEČAK (15) IZVRŠIO SAMOUBISTVO U KARANTINU: Želeo što pre da okonča samoizolaciju, nije mogao da izdrži, roditelji NEUTEŠNI

Nažalost, dečak je izvršio samoubistvo u porodičnoj kući.

Skrhana majka danas je rekla da je pronašla svog 15-godišnjeg sina mrtvog nakon što se tokom karantina zbog koronavirusa ostio  "izolovano od sveta".

Talentirani kik bokser Kjan Sautvaj, iz Ronde u Južnom Velsu, rekao je svojoj majci da želi da "ubrza sve to" kada se donesu pravila o socijalnoj distanci.

Kjan je pronađen mrtav pet dana kasnije, 31. marta, ostavljajući iza sebe ožalošćenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicu i 40-godišnju majku Žolin.

Njegova smrt je drugo samoubistvo povezano sa zatvaranjem koronavirusa u Britaniji, nakon što se ekstrovertirani čovek sa bipolarnim poremećajem ubio u izolaciji, nakon što mu je porodica rekla da ga je usamljenost "gurnula preko ivice".

- Bilo je tako neočekivano, mislim da smo i dalje u šoku. Umorni smo. Trebamo ljude da znamo da Kjan nije patio od problema mentalnog zdravlja, nije bio u depresiji. - rekla je njegova majka.

Mislio je na svakoga i  voleo je da bude napolju, rekla je ona i dodala:

- Bio je neverovatan. Bio je velikodušan, neverovatno dobar brat Darseiju, stalno mu je čuvao leđa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.