DANAS OBLAČNO I KIŠOVITO: Prosečna temperatura oko 20 stepeni, sutra se očekuju OBILNE PADAVINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020, 06:32

DANAS OBLAČNO I KIŠOVITO: Prosečna temperatura oko 20 stepeni, sutra se očekuju OBILNE PADAVINE

Najniža temperatura oko 15 C, najviša oko 20 C.

U Srbiji će biti biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 19 C, najvisa od 19 do 25 C.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i malo svežije sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Republički hidrometeorološki zavod upozorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je juče da se u ponedeljak i utorak iznad većeg dela Srbije očekuje lokalno velika količina padavina, 40 i više litara na kvadratni metar za 24 časa.

Pretežno oblačno i svežije s kišom i pljuskovima sa grmljavinom. U utorak posle podne na severu postepeni prestanak padavina. Temperatura od srede u postepenom porastu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra i prekosutra velika količina padavina iznad većeg dela zemlje

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2020

Republički hirdometeorološki zavod (RHMZ) upozorava da se sutra i prekosutra iznad većeg dela Srbije očekuje lokalno velika količina padavina...U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i sveže mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama...Duvaće slab i umeren,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

RHMZ izdao nova upozorenja: Naredna DVA DANA kritično na OSAM reka, voda preti da izađe iz korita

Izvor: Večernje novosti, 21.Jun.2020

U ponedeljak i utorak iznad većeg dela Srbije, kao i u pojedinim delovima Beograda, očekuje se velika količina padavina U ponedeljak i utorak iznad većeg dela Srbije, kao i u pojedinim delovima Beograda, očekuje se velika količina padavina - oko 40 mm i više za 24 časa.Iz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.