DA SE ČOVEK PREKRSTI! Pravoslavni SVEŠTENIK ZAJAHAO mladića, a on zamalo da ISPUSTI DUŠU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE ČOVEK PREKRSTI! Pravoslavni SVEŠTENIK ZAJAHAO mladića, a on zamalo da ISPUSTI DUŠU! (VIDEO)

Crkveni rituali postali su prava zanimljivost za javnost

Portal "Vijesti.com" postavio je na svojoj Fejsbuk stranici video na kojem se vidi neverovatan prizor, kako pravoslavni sveštenik jaše čoveka na leđima.

Snimak traje više od dva minuta i za to vreme nesrećni mladić sve vreme nosi sveštenika na leđima iako se vidi da mu je to veoma mučno.

On se jedva kreće, saginje glavu, a u pratnji se nalaze i dva muškarca koja se sve vreme krste. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimku se vide i ljudi koji stoje u pozadini ispred crkve i ne preduzimaju ništa, već samo gledaju u svešteno lice, što ukazuje na to da je izgleda reč o sasvim uobičajenom ritualu.

Dok je jahao mladića, sveštenik se veselio, pričao sa ljudima i ni po koju cenu nije želeo da ustane sa leđa mladića.Video je pušten sa muzičkom pozadinom i ne može se čuti o čemu je sveštenik pričao sa ljudima, kao ni o čemu je tačno reč.

Ipak, ova scena neodoljivo podseća na nekakav "obred iskupljenja" ili je možda reč o isterivanju đavola.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.