DA LI JE ZASLUŽIO SVE OVO? Zbog bizarne šale sa ženom, jutjuber se našao na STUBU SRAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2019, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE ZASLUŽIO SVE OVO? Zbog bizarne šale sa ženom, jutjuber se našao na STUBU SRAMA!

Poznati "jutjuber" našao se na udaru javnosti nakon što je objavio video snimak u kojem se vidi kako preko obrva svoje supruge stavlja trke sa voskom za depilaciju.

Niko Valdez (25) iz Kalifornije snimio je video u kojem se vidi kako na gornji deo lica, u predelu obrva svoje supruge, stavlja trake za depilaciju, zbog kako je rekao, osvete zbog sličnih šala koje je ona njemu priredila.

Međutim, dobar deo onih koji su pregledali video, nisu delili njegov smisao za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << humor i šalu.

- U redu, drugari, vreme je da se okolo šeta sa ženom bez obrva - rekao je on prilikom snimanja videa.

Nakon toga, njegova supruga se budi i počinje da psuje Nika, dok joj on govori kako može da obriše vosak sa lica. Nakon toga joj je ipak rekao da nije u pitanju vosak, nego samo traka premazana slabijim lepkom. Posle skidanja trake, ona je uvidela da je njen suprug ipak govorio istinu.

Međutim, sama njegova šala kod mnogih pratioca je ostavila negativan utisak.

- Ovo je emocionalno zlostavljanje. Niko ne zaslužuje da se oseća ovako. Iako je sve bilo samo šala, ona više nije sigurna u to da li može da mu veruje, narušio je njeno poverenje - bio je samo jedan od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.