DA LI JE OVO REALNO? Mladić sleteo sa puta kod Kikinde, a zbog PROMILA alkohola u krvi, svi su pitali KAKO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO REALNO? Mladić sleteo sa puta kod Kikinde, a zbog PROMILA alkohola u krvi, svi su pitali KAKO?

Za ovaj prekršaj predviđene su zatvorska i novčana kazna, a oduzimaju se i poeni.

U Novom Miloševu, kod Kikinde, se dogodila saobraćajka u kojoj je vozač automobila (29) izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletelo sa puta i udarilo u banderu.

Vozač je povređen i prevezen u bolnicu u Kikindu gde mu je ukazana medicinska pomoć i izvađena krv. Utvrđeno je da je vozio sa 3.05 promila alkohola u organizmu.

Za ovaj prekršaj predviđena je zatvorska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazna u trajanju od 30 do 45 dana ili rad u javnom interesu u trajanju od 300 do 360 sati, novčana kazna u iznosu od 130.000 do 150.000 dinara, 17 kaznenih poena i zabrana upravljanja najmanje 10 meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.