POČEO DRŽAVNI UDAR 2!? Pronađene velike količine eksploziva i municije u Crnoj Gori!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 17:01

POČEO "DRŽAVNI UDAR 2"!? Pronađene velike količine eksploziva i municije u Crnoj Gori!

Privedena je jedna osoba po nezvaničnim informacijama

Veća količina eksploziva, oružja i municije pronađena je pretresom u kampu Kljajevića luka u Ðurđevića Tari, saopšteno je nezvanično iz Uprave policije Crne Gore.

U Kampu Kljajevića luka pronađeno je 5,367 kilograma eksploziva. Prema nekim informacijama, najmanje jedna osoba privedena je ona je treutno pod kriminalističkom obradom.

- U toku su policijske aktivnosti, o događaju je obavešten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadležni tužilac - saopštila je policija.

Pojedini mediji danas su nagovestili da bi policija pod kontrolom Mila Đukanovića mogla da iscenira novi incident po ugledu na tzv "državni udar" tokom prethodnih izbora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREKRŠENA IZBORNA TIŠINA, MILO PROVOCIRA! Albanski političar u koloni vozila sa zastavama obilazi grad (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020

Prekršena predizborna tišina u Crnoj Gori..U Ulcinju zabeleženo je kršenje izborne tišine jer je kolona od više vozila prošla kroz grad, sa zastavama države Albanije...U koloni bio i lokalni albanski političar Nazif Cungu. U blizni je je bila i patrola policije, ali niko nije reagovao...- Nazif...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.