DA JE IMAO ORUŽJE BILO BI JOŠ MRTVIH: Komšije opisale Jordana koji je brutalno zaklao suprugu i sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 18:33

"DA JE IMAO ORUŽJE BILO BI JOŠ MRTVIH": Komšije opisale Jordana koji je brutalno zaklao suprugu i sebe

Dragicu je tukao zbog ljubomore, često i pred ljudima.

- Tragedija je mogla da bude i veća da je bio naoružan - kažu uglas komšije Jordana Aksentijevića (63) iz kragujevačkog naselja Kozujevo koji je zaklao suprugu Dragicu (56), a onda sebi presudio prerezavši grkljan.

Komšije kažu da je Jordan bio problematičan.

- Prijavljivao je sve nas, podnosio prijave, svađao se. Nesreća je lebdela u vazduhu. Da je imao ozbiljnije oružje, pobio bi pola komšiluka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kaže sagovornik medija iz Kragujevca.

Poslednjih meseci maltretiranje Dragice je intenzivirano, jurio ju je i čekićem po dvorištu, policija ga je hapsila, ali je ona sve prijave povlačila. Ono što sve čudi jeste činjenica da je dan pre tragedije Dragica viđena kako sama odlazi kod rođaka, pošto joj je muž branio da bilo gde ide bez njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.