Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čubrilović: DNS razmatrao inicijativu opozicije o izglasavanju nepovjerenja Vladi

BANJALUKA - Potpredsjednik DNS Nedeljko Čubrilović rekao je da je ova stranka razmatrala prijedlog za izglasavanje nepovjerenja Vladi Republike Srpske, koji je uputila opozicija, ali nije želio da otkrije kako će se o dnevnom redu izjasniti poslanici te stranke.

Čubrilović, koji je i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, rekao je da nije korektno govoriti kako će poslanici glasati, te napomenuo da je posebna sjednica o ovoj inicijativi zakazana za srijedu, 31. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << maja.

Odgovarajući na pitanje novinara da li će situacija u privredi biti tema neke od sjednica Narodne skupštine, on je rekao da to pitanje zaslužuje pažnju, te da će ova tema biti stavljena na dnevni red ukoliko je neko uputi u proceduru.

"Narodna skupština svaku temu koju je dobila - stavila je na dnevni red, koji su završavali sa stavovima političkih opcija koje učestvuju u njenom radu", rekao je Čubrilović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.