Crna Gora sa Jovetićem i Vukčevićem; Navijači: Bez politike protiv Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora sa Jovetićem i Vukčevićem; Navijači: Bez politike protiv Srbije

Reprezentacija Crne Gore ipak će se Srbiji u Podgorici suprotstaviti sa najboljim fudbalerom Stevanom Jovetićem.

Bivši napadač Partizana oporavio se od povrede i danas će trenirati sa saigračima iz reprezentacije pod vođstvom selektora Ljubiše Tumbakovića, potvrdio je pomoćni trener Aleksandar Janković.

Pored fudbalera Monaka očekuje se da za tim konkuriše i vezista Levantea Nikola Vukčević, iako su prvobitne prognoze bile da zbog povrede propušta duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa Srbijom.

Oporavio se i Marko Vešović, a sigurno je da u timu neće biti štopera madridskog Atletika Stefana Savića.

Navijači Crne Gore: Bez politike protiv Srbije, samo podrška

Navijači Crne Gore pozvali su da se sa tribina zaobiđu političke konotacije i isključivo pruži podrška izabranicima Ljubiše Tumbakovića.

Kako su dodali, meč sa Srbijom doživljavaju kao svaki drugi i zato je potrebno da atmosfera bude na visokom nivou i bez ispada.

"Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba da bude samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime - sporedno je. Ostavite kući politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad još jedan protivnik zube slomiti", navodi se u saopštenju navijača pod nazivom "Ultra Crna Gora".

Uvereni su i da crnogorski fudbaleri mogu da savladaju Srbiju, nakon što obe selekcije imaju po četiri boda na čelu grupe.

"Mala Crna Gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo sebe i svoju decu, a 11 sokolova će naći način da uđe u legendu i ovog puta.Verujemo u njih, a kako mi ne možemo da igramo, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi. Srce na teren i gore glavu, za slavu, za narod, za državu", zaključuju se.

Utakmica između Crne Gore i Srbije u 3. kolu Lige nacija igra se u četvrtak od 20.45 u Podgorici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.