Crkva u koju vernici idu isključivo goli

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crkva u koju vernici idu isključivo goli

Ako se ikada zadesite u centralnoj Virdžiniji i pritom budete goli, znajte da će vas na jednom mestu dočekati raširenih ruku i ponuditi duhovnu utehu. Uobičajeni dan i uobičajena molitva u crkvi u Ajvoru, Virdžinija

Kapela belog repa u gradiću Ajvoru u ovoj američkoj saveznoj državi ohrabruje vernike na nudizam, a oni veruju da je reč Božija mnogo važnija od toga da li imaju ili nemaju odeće na sebi.

Paroh Alen Parker, koji često drži propovedi potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nag,kaže da je ljudima dozvoljeno da na slobodniji način izražavaju svoju veru. On objašnjava da je Isus Hrist bio nag "u najvećim trenucima" svoga života.

- Kada se rodio, bio je go, kada je raspet bio je go i kada je vaskrsao ostavio je odeću u grobu i tada je bio go. Bog nas je ovakve stvorio, kako onda to može da bude loše? - kaže Parker.

Crkva je deo šireg odmaralište za nudiste koje, prema navodima na sajtu, postoji od 1984. godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Crkva u kojoj možete da budete goli

Izvor: Radio 021, 12.Feb.2014, 00:07

Ako se ikada zadesite u centralnoj Virdžiniji i pritom budete goli, znajte da će vas na jednom mestu dočekati raširenih ruku i ponuditi duhovnu utehu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.