Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovjek koji je uz Hitlera bio do kraja: Bojali su ga se čak i nacisti

Tokom suđenja u Nirnbergu, jedan visoki nacistički zvaničnik izbjegao je javno priznanje. Tužilaštvo je pretražilo more dokumenata koja sadrže dokaze o zvjerstvima zbog kojih im se sudili, al nisu mogli da pronađu mnogo o komandantu Ernstu Kaltenbruneru.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BIO JE UZ HITLERA DO KRAJA, A BOJALI SU GA SE I SAMI NACISTI! Ovo je ZLOTVOR koji je odgovoran za nezapamćene ZLOČINE, ali o njemu nismo učili na časovima istorije... (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Okt.2019, 08:31

Tokom suđenja u Nirnbergu Tužilaštvo je pretražilo more dokumenata koja sadrže dokaze o zverstvima zbog kojih se zločincima Trećeg rajha sudilo, ali nisu mogli da pronađu mnogo o komandantu Ernstu Kaltenbruneru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.