Čovek se vratio sa odmora, ni slutio nije da su mu uzeli ono što je najviše voleo! To ga je dotuklo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek se vratio sa odmora, ni slutio nije da su mu uzeli ono što je najviše voleo! To ga je dotuklo!

Nije mogao da veruje

Jednog pariskog kolekcionara vina, koji se ove nedelje vratio sa odmora, dočekalo je neprijatno iznenađenje, pošto je u svom podrumu otkrio rupu i prazninu na mestu gde se nalazila njegova vredna kolekcija raritetnih vina.

Foto: Profimedia

Pariska policija je saopštila da je oko 250 do 300 flaša vina, od kojih je svako vredno do 1.000 evra, ukradeno iz njegovog podruma u šestom arondismanu Pariza negde u periodu između 28. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jula i 28. avgusta, kada je čovek bio na odmoru.

Lopovi su verovatno probili zid podruma prošavši kroz mrežu tunela ispod Pariza, a policija veruje da je pljačka bila pažljivo planirana. Ukupna šteta bi mogla dostići čak 250.000 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.