Čovek koji je uslužio predsednika otkriva: Evo čime se Vučić počastio u mitrovačkoj poslastičarnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek koji je uslužio predsednika otkriva: Evo čime se Vučić počastio u mitrovačkoj poslastičarnici (FOTO)

Prijateljska atmosfera

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi dan posete narodu na Kosovu i Metohiji, završio je u prijatnoj prijateljskoj atmosferi. On se naime sastao sa drugom iz vojske u najstarijoj tamošnjoj poslastičarnici gde su se prisetili starih dana i počastili.

Pročitajte i:

Sa Gorancem Fikretom Demirijem pogledao je fotografije iz vojske, među kojima i jednu sa zakletve, a koju možete i vi pogledati klikom OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zajedno su sedeli, okruženi mnoštvom poslastica, među kojima je predsednik napravio skroman odabir. Kako su našim novinarkama rekli, on je poželeo da ugasi žeđ - bozom.

Ipak, prijateljska atmsfera začinjena je još jednim pićem. Kako su u poslastičarnici otkrili reporterkama portala SrbijaDanas.com, pio se i špricer.

Na trgu u centru Mitrovice, gde se i poslastičarnica nalazi, sutra se nastavlja predsednikova poseta. Tada će, kako je najavio, održati jedan od najznačajnijih govora u svojoj političkoj karijeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.