Članovi Predsedništva SPO-a na Evropskom molitvenom doručku

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi Predsedništva SPO-a na Evropskom molitvenom doručku

Na poziv grupe poslanika Evropskog parlamenta, članovi Predsedništva SPO-a Aleksandar Cvetković, Milan Urošević i Avro Osmajlić učestvovali su na Evropskom molitvenom doručku.
Aleksandar Cvetković, Milan Urošević i Avro Osmajlić su na panel diskusiji u Evropskom parlamentu istakli potrebu za daljom podrškom evropskih institucija Srbiji, rečeno je Tanjugu u SPO-u.

Na marginama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << skupa, u odvojenim razgovorima sa predstavnicima evropskih institucija razmenjeni su stavovi o pitanjima značajnim za region Zapadnog Balkana i čitave Evrope.
Učesnik 21. Evropskog molitvenog doručka bio je i Ivan Đoković, potpredsednik pokrajinske Vlade Vojvodine.
Evropski molitveni doručak može se smatrati drugim po značaju i važnosti u odnosu na tradicionalni molitveni doručak u Vašingtonu čiji je domaćin predsednik SAD.
Tokom posete Evropskom parlamentu predstavnici SPO-a učestvovali su i u radu sedamnaeste po redu Generalne skupštine Evropskog hrišćanskog političkog pokreta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.