Čitajte na VESTI-DIGITAL: Porodica iz Golubinaca brutalno izbačena iz kuće

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na VESTI-DIGITAL: Porodica iz Golubinaca brutalno izbačena iz kuće

Privatni izvršitelji isterali na kišu Nevenu Jekić, majku dvoje dece, dok joj je muž Aleksandar priveden zbog, kako joj je saopšteno, "pružanja pasivnog otpora"?!

Nevena Jekić, majka dvoje dece, u četvrtak u ranim jutarnjim satima izbačena je iz porodične kuće u Golubincima kraj Stare Pazove, dok je njenog supruga Aleksandra policija uhapsila zbog "pružanja pasivnog otpora".

- Jutros u sedam sati su nam banuli u kuću, a supruga su priveli - potvrdila je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Vesti" vidno uznemirena Nevena žureći da iz policijskog pritvora izvuče muža.

Gde će posle ovog traumatičnog iseljenja Jekići naći krov nad glavom ne znaju ni sami. Prve komšije, inače izbeglice iz Hrvatske, našle su im se u nevolji i Nevena se sa decom od kiše i hladnog vremena juče sklonila kod njih.

Mlada žena je u suzama posmatrala kako prinudni izvršitelji u veliki kamion unose sve što su ona i suprug sticali u životu, a kakva je to trauma za ceo život za njihovog četvorogodišnjeg sina i 12-godišnju ćerku, može se samo pretpostaviti.

O drami ove beogradske porodice čitajte prvi na VESTI-DIGITAL tako što ćete jednim klikom skinuti aplikaciju:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.