Čitajte na VESTI DIGITAL: Pomoću priloga naših čitalaca operisana Nađa iz Čačka

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na VESTI DIGITAL: Pomoću priloga naših čitalaca operisana Nađa iz Čačka

"Da nije bilo pomoći čitalaca "Vesti" iz celog sveta, operacija moje ćerke Nađe, kojoj je život zavisio od tog teškog i skupog hirurškog zahvata, za nas bi bila samo pusti san. Hvala svim dobrim ljudima gde čuli i ne čuli."

Ovo poručuje Marina Marinković iz Čačka, majka tek operisane jedanaestogodišnjakinje. Baš u trenutku kad su lekari klinike Medigrup u Beogradu, koji su jedini u Srbiji prihvatili da izvedu veoma komplikovani hirurški zahvat na grudnom košu devojčice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uvodili Nađu u salu za operacije, njenoj majci Marini je stiglo obaveštenje iz redakcije "Vesti" o prispeću novčane pomoći u iznosu od 500 AUD. Ovaj dar joj je uručen u našoj redakciji.

Novac su Nađi i Marini poslali Andrea i njeni roditelji iz Džilonga u Australiji. Uz novac, stiglo je i kratko Andreino pismo sa najlepšim željama i nadom da će i operacija i oporavak devojčice biti uspešni.

- Trenutak kad se Nađa probudila i kad me je pogledala neću zaboraviti dok sam živa. Tog časa sam osetila neko rasterećenje i blaženost koja se rečima ne može opisati. Za nama su, nadam se, nesnosni Nađini bolovi. Iz njenih grudi je izvađena metalna ploča. Odmah pošto se probudila rekla mi je da sada mnogo lakše diše. Večiti smo dužnici svima onima koji su dali svoje priloge za Nađinu operaciju, ali i onima koji su nas lepim rečima ohrabrivali i ubeđivali da će biti bolje - kroz suze priča za "Vesti" Marina Marinković.

Više o ovoj temi pročitajte na VESTI DIGITAL:

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.