Čikago: Policija pronašla telo trudnice, beba ukradena iz stomaka VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čikago: Policija pronašla telo trudnice, beba ukradena iz stomaka VIDEO/FOTO

Čikago -- Devetnaestogodišnja trudnica pronađena je mrtva u jednoj kući u Čikagu, tri nedelje nakon što joj je neko razrezao stomak i uzeo bebu.

Marlen Lopez bila je u devetom mesecu trudnoće kada joj se 23. aprila izgubio svaki trag.

Policija je pronašla njeno telo ove nedelje i utvrdila da je umrla od posledica davljenja.

"Smatramo da je ubijena i da je dete nakon njene smrti uklonjeno iz njenog tela", rekao je Entoni Guglielmi, zvaničnik policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Čikagu.

Otišla je po odeću za bebe

Lopezova je nestala nakon što je otišla po odeću i opremu za bebe kod žene koju je upoznala na Fejsbuku.

Istražitelji su priveli četiri osobe, ali su odbili da daju komentare kako istraga, koja je u toku, ne bi bila ugrožena.

Poziv upomoć

Onog dana kada je prijavljen nestanak nesrećne devojke, vatrogasci u Čikagu su primili poziv zbog tek rođenog deteta koje je bilo u teškom stanju. Poziv je upućen s iste adrese na kojoj je kasnije pronađeno telo Marlen Lopez.

"Odveli smo dete u bolnicu, zajedno s osobom koja je tvrdila da je njegova majka", rekao je Lari Langford, zvaničnik vatrogasne stanice u Čikagu (CFD).

"Koliko sam upućen, ipak se nije radilo o detetovoj majci, to je sve što vam za sada mogu reći", dodao je novinarima.

Lokalni mediji javili su da je detetova majka pokojna Lopez. Njenoj porodici je potvrđeno da se radi o njenom detetu, rekla je Jakobita Kortes, iz crkve Adalberto memorijal junajted metodist u Čikagu, koja pomaže porodici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽASAVAJUĆE Trudna tinejdžerka koja je nestala pre tri nedelje, pronađena mrtva: Isekli su joj utrobu i UZELI BEBU

Izvor: Blic, 16.Maj.2019

Trudna tinejdžerka Marlen Očoa-Uristegui (19), koja je pre tri nedelje nestala u Čikagu, nađena je mrtva u kanti za đubre, u dvorištu žene koja joj je na internetu ponudila besplatnu odeću za bebu. Počinilac joj je rasekao stomak i izvadio bebu. Dete je živo, ali u kritičnom stanju i od prošlog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.