Četiri prijavljena udesa, četvoro povređeno

Izvor: B92, 19.Jun.2019, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri prijavljena udesa, četvoro povređeno

Beograd -- Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U udesu koji se dogodio u 21.56 na uglu Vojislava Ilića ii Borivoja Stevanovića, povređena je žena (39) kao pešak i prevezena u Urgentni centar. Dve osobe povređene su u 19.53 u udesu na uglu Cara Dušana i Ruske, ali su odbile prevoz u zdravstvenu ustanovu.

U saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u 19.38 u Ugrinovačkoj ulici, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povredjen je muškarac (50), koji je prevezen u KBC Zemun.

U Beogradu je tokom noći prijavljena još jedna saobraćajna nesreća, u 22.58 na uglu Borske i Čelebićke ulice, ali Hitna pomoć nikog nije zatekla na licu mesta. Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 108 puta, od kojih 25 na javnom mestu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PUNE RUKE POSLA ZA HITNU POMOĆ: Četvoro povređenih u udesima u Beogradu

Izvor: RTV Pink, 19.Jun.2019

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće sinoć i tokom noći u Beogradu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.