Ćerka tajkuna Nataša umrla je u avionu zbog jednog zalogaja, a krivac za njenu smrt ćutao je DVE GODINE. Sada se oglasio SRAMNIM  SAOPŠTENJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka tajkuna Nataša umrla je u avionu zbog jednog zalogaja, a krivac za njenu smrt ćutao je DVE GODINE. Sada se oglasio SRAMNIM SAOPŠTENJEM

Izvinjenje je došlo prekasno.

Roditelji Nataše Ednan-Laperouz (15), koja je umrla posle fatalne reakcije na seme susama, navode da se lanac brze hrane kasno setio.

Menadžer "Preta", firme koja je napravila sendvič sa zapečenim susamom bez da je to stavila na deklaraciju, nije izjavio saučešće za smrt tinejdžerke pre dve godine, kada se incident dogodio. Uradio je to tek sada, kada je vest došla do medija.

Natasha Ednan-Laperouse, 15, who had a severe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << allergy, died after eating a sandwich from Pret a Manger that did not label the ingredients, an inquest will hear.https://t.co/gLiba8ULmu pic.twitter.com/TL5lKHWfyG

— ITV News (@itvnews) September 23, 2018

Roditelji Nataše Ednan-Laperouz, koja je umrla 2016. godine zbog alergijske reakcije na seme susama iz sendviča, navode da je izvinjenje došlo prekasno.

- Nije bilo odgovarajuće unutrašnje istrage o smrti naše kćerke. Nismo dobili ni zvanično pismo od direktora firme do prošlog meseca – tvrde roditelji.

Etiketu lanca hrane nazvali su inspektori neadekvatnom prošle nedelje. Nataša je dobila alergijsku reakciju na letu za Francusku, pošto je na aerodromu pojela sendvič sa bagetom koji je sadržao susam. Nije bila svesna da hleb sadrži namirnicu na koju je alergična.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.