Izvor: Blic, 07.Jul.2022, 18:07

Cela zemlja komentariše ovu sliku: Zdravo Srbijo, ovo je moj otac Predrag Andrejić

U subotu drugog jula u Srbiji je bilo 34 stepena. Sećate se? Neke delove Srbije probudila je jaka grmljavina, a tokom dana je sunce toliko neumoljivo žarilo da od zapare nismo mogli da dišemo, znate onu sparinu koju jedino nevreme može da prekine? Bilo smo pod klimama i bazenima i dok smo se mi rashlađivali, oni nisu mogli. Nisu smeli, jer bi im propao trud, naporan rad i sve ono što su tokom cele godine ulagali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zdravo Srbijo, ovo je moj otac Predrag Andrejić – sa 75 godina radi kao da ima 25

Izvor: Luftika.rs, 07.Jul.2022

S subotu 2. jula živa na termometrima u Srbiji bližila se cifri 40. Pojedine delove naše zemlje probudila je jaka grmljavina i kiša kakvu smo do skora viđali samo u monsunskim krajevima. Nakon kiše Sunce je nastupilo svom žestinom i stvorilo zaparu od koje bukvalno nije moglo da se diše.. Bilo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.