Čeka nas najneizvesnija sednica Kriznog štaba: Objavljeno koliko je pregleda bilo samo u Beogradu

Izvor: B92, 27.Okt.2020, 13:10

Čeka nas najneizvesnija sednica Kriznog štaba: Objavljeno koliko je pregleda bilo samo u Beogradu

Beograd -- U kovid-ambulantama domova zdravlja u Beogradu za 24 sata bila su 2.553 pregleda, kažu za Tanjug u Ministarstvu zdravlja.

To znači da se povećava broj prvih pregleda. Od ukupnog broja pregleda, oko 60 odsto su bili prvi pregledi - 1.556.

U dve kovid-ambulante koje rade i tokom noći - na Paliluli u Ulici Čarlija Čaplina 18 i u Zemunu u Cara Dušana 176, noćas je bilo 88 pregleda.

Podsetimo, epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je za beogradske medije da danas očekuje rekordan porast novozaraženih koronavirusom, zbog čega Krizni štab razmišlja o pooštravanju mera.

O tim merama govorio je i dugi član Kriznog štaba dr Srđa Janković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U kovid ambulantama u Beogradu za 24 sata 2.553 pregleda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020

U kovid ambulantama domova zdravlja u Beogradu za 24 sata bilo je 2.553 pregleda, kažu za Tanjug u Minisatrstvu zdravlja. Povećava se broj prvih pregleda. Od ukupnog broja pregleda oko 60 odsto su bili prvi pregledi - 1.556...U dve kovid ambulante koje rade i tokom noći - na Paliluli u Ulici Čarli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.