Časopisu odbijena žalba u vezi s fotografijom Kejt Midlton

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Časopisu odbijena žalba u vezi s fotografijom Kejt Midlton

Francuskom časopisu "Closer" odbijena je žalba na presudu kojom je osuđen na veliku novčanu kaznu zbog objave fotografija u toplesu Kejt Midleton, vojvotkinje od Kembridža.

Sud u Versaju potvrdio je presudu izrečenu glavnoj urednici lista i direktoru Mondadari grupe, u čijem je vlasništvu "Closer", koji su odgovorni za taj incident i moraju da plate 45.000 evra svaki.

Dvojica fotografa takođe su kažnjena sa po 10.000 evra svaki, iako je pola iznosa uslovno. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Sudije su takođe potvrdili da će četvoro optuženih morati ukupno da plate 100.000 evra odštete Kejt i njenom suprugu, princu Vilijamu.

"Closer" je u septembru 2012. objavio fotografije koje prikazuju Kejt i Vilijama kako se sunčaju na terasi luksuznog imanja u Luberonu na jugu Francuske.

Vojvotkinja je bila u toplesu.

Ubrzo nakon njihove objave, Kejt i Vilijam su se izborili za zabranu ustupanja fotografije i daljeg objavljivanja, a list su tužili sudu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.