Časlava nema već 10 dana, a njegova porodica prolazi kroz agoniju: Otac nestalog mladića ne ustaje iz kreveta

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Časlava nema već 10 dana, a njegova porodica prolazi kroz agoniju: Otac nestalog mladića ne ustaje iz kreveta

Porodici i prijateljima sve je teže što više vremena prolazi, a njegov otac potpuno je skrhan bolom ZA mladićem iz okoline Smedereva Časlavom Živojinovićem (24) i dalje se traga, 10 dana nakon što je porodici kazao da ide u grad i nestao. Porodici i prijateljima sve je teže što više vremena prolazi, a njegov otac potpuno je skrhan bolom.Pročitajte još: Volim te, čuvaj se... Brate, danas se sve završava... Čuvaj mi moje... Ovo su potresne poruke kojima se Časlav >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oprostio od druga i devojke i - nestao! (FOTO) - I dalje nemamo nikakvih informacija o Časlavu. Dobijali smo nekoliko dojava, da je viđen na raznim mestima, ali ništa od toga se nije ispostavilo kao tačno. Ni policija ne govori ništa, kažu da je istraga u toku pa ne mogu da daju nikakve informacije, a njegov otac je slomljen i na lekovima. Ne ustaje iz kreveta - rekao je za „Blic“ jedan od mladićevih drugara Časlav je pre nestanka napisao dve oproštajne poruke, jednu bratu, drugu devojci.„Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Sve se danas završava. Zbogom, brate moj... Volim te. Čuvaj mi moje... A onu klošarku... na sahranu nemoj da pustiš. Kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video-zapise. Zbogom“, napisao je mladić.U drugoj poruci žali što još jednom nije mogao da zagrli devojku."Krivo mi je što nisam mogao još jednom da te zagrlim. Ne šalim se... Samo sam hteo da se oprostim od tebe. Zbogom još jednom. Volim te. Čuvaj se. Više ne mogu ovako", oprostio se Časlav od devojke.Podsećamo, Policijskoj upravi u Smederevu nestanak Časlava Živojinovića prijavljen je 29. oktobra u popodnevnim časovima. Policija je odmah raspisala centralnu objavu za njim i obavestila sve policijske uprave na teritoriji Srbije o nestanku mladića.Časlav je rođen 1. januara 1995. godine. Visok je 178 centimetara, težak oko 62 kilograma, ima crnu kosu i plavo-zelene oči.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAVIO PORUKE OD KOJIH SE LEDI KRV I NESTAO BEZ TRAGA: Porodica Časlava Živojinovića (24) 10 dana živi i agoniji, OTAC MLADIĆA PAO U KREVET I NE USTAJE!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2019

Za Časlavom Živojinovićem (24) iz Smedereva traga se već 10 dana. On je  porodici rekao da ide u grad i nestao.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.