Carinicima rekao da nema ništa da prijavi: Otvorili su njegovu torbu i ŠOKIRALI se

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2017, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinicima rekao da nema ništa da prijavi: Otvorili su njegovu torbu i ŠOKIRALI se

Policija nije mogla da veruje

Tokom redovne kontrole na međunarodnom aerodromu u Belorusiji, graničari su radi rutinske kontrole otvorili torbu jednog ruskog državljanina i bukvalno se sledili od šoka kad su videli šta se nalazi u njegovom prtljagu.

- Primetili smo da se čudno ponaša i sam govor tela je ukazivao da mu je neprijatno odnosno, da je nervozan iz nekog razloga. To je bio prvi signal da ga izdvojimo- prepričava jedan od policajaca.

A onda- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šok! U torbi koju je poneo sa sobom graničari su pronašli ni manje ni više nego više nekoliko vrsta zmija, guštera, paukova i škorpija.

Brzom reakcijom policije, sprečeno je da muškarac prođe sigurnosnu kapiju i ukrca se na avion. On je uhapšen i sproveden do okružnog zatvora, gde će sačekati i izlazak pred sudiju koji će odlučiti o daljoj kazni.

Za sada nije poznato zašto je pokušavao da prošvercuje ove životinje, ali egzotični "ljubimci" su naokn njegovog hapšenja prebačena u odgovarajući smeštaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.