Carinici otkrili krijumčara migranata na Batrovcima

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2020, 15:27

Carinici otkrili krijumčara migranata na Batrovcima

Carinici su u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Batrovci, sprečili krijumčarenje migranata - tinejdžera u specijalno napravljenom duplom krovu kombija.

Kako je saopštila Uprava carina, u uzanom prostoru duplog krova kombija koji je napravljen za potrebe krijumčarenja ljudi, carinici su otkrili trojicu tinejdžera od 12, 14 i 17 godina, državljane Avganistana, koji su u nehumanim uslovima transportovani preko granice.

Slučaj je otkriven 10. septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 2020. godine, oko dva sata posle ponoći, kada je na izlaznu stranu prelaza Batrovci pristigao kombi subotičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnji ukrajinski državljanin.

Carinici su se odlučili za detaljan pregled kombija jer je vozilo bilo prazno, bez prtljaga, tovara ili bilo kakvih sitnica, što nije uobičajno kada se ide na duži put.

Prostor namenjen za krijumčarenje ljudi bio je toliko uzan da su migranti u njemu mogli da se prevoze jedino ako leže.

Nakon što su otkriveni, vozač i deca migranti predati su policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK NA BATROVCIMA Carinici zaustavili prazan kombi, kada su ga detaljno pregledali nisu mogli da veruju šta su pronašli (VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Sep.2020

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Batrovci, sprečili krijumčarenje migranata - tinejdžera u specijalno napravljenom duplom krovu kombija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.