Čanak (UDS): Sa ulice nije moguće ući u skupštinu ali se iz skupštine može i na ulicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2020, 11:32

Čanak (UDS): Sa ulice nije moguće ući u skupštinu ali se iz skupštine može i na ulicu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Nenad Čanak izjavio je da sa ulice nije moguće ući u parlament ali da se posle izbora može izaći iz skupštine "i na ulicu ako treba".

"Lista UDS pod brojem 7 je lista koja će nas uvesti u parlament iz koga možemo da izađemo, ako treba, i na ulicu. Obrnuto nije moguće, sa ulice nije moguće ući u parlament, već jedino i samo na izborima. Ali sa druge strane, sa ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da uđemo u skupštinu možemo samo izborima", naveo je Čanak a prenela UDS.

Dodao je da su se oko liste UDS okupili ljudi koji veruju u Vojvodinu i demokratsku Srbiju a da je jedini način da Srbija postane takva zemlja, da se to uradi kroz institucije sistema i na izborima.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.