ČUDO U CRKVI SVETOG DIMITRIJA: Ćerku anesteziologa iz kome spasilo čudotvorno ulje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 19:52

ČUDO U CRKVI SVETOG DIMITRIJA: Ćerku anesteziologa iz kome spasilo čudotvorno ulje (VIDEO)

Nije mogla da otvori oči, govori i izvršava jednostavne komande, a lekari su rekli da je u komi i da joj je potrebno hitno lečenje.

Grčki anesteziolog Besi Nikijatidis je u pismu opisala kako je njena devojčica izceljena uljem iz kandila pred ikonom Presvete Bogorodice Utešiteljke u crkvi Svetog Dimitrija u predgrađu Atine.

- Pre osam meseci moja sedmogodišnja ćerka, rođena 17. aprila 2014. godine, imala je tešku nesreću dok je bila u automobilu saocem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Nea Smirni.

- Odvedena je u bolnicu sa kraniocerebralnim povredama, nije mogla da otvori oči, govori i izvršava jednostavne komande, a lekari su mi rekli da je u komi i da joj je potrebno hitno lečenje, a možda i operacija.

Προσευχη μπροστά στην Παναγια Παρηγορητρια #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος - Εκκλησία Online

- Otišla sam do ikone Presvete Bogorodice u crkvi Svetog Dimitrija da donesem ulje i pomažem njime svoju ćerku u nadi da će je Presveta Bogorodica izlečiti. Umesto zakazane operacije, samo četiri dana kasnije, na veliko iznenađenje lekara, devojčica je počela da pokazuje znake poboljšanja, otvorila je oči i počela je da komunicira, a 24 dana kasnije, potpuno se oporavila. Od srca zahvaljujem Panagiji i sveštenicima u crkvi Svetog Dimitrija - objavila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.