ČUDO TRANSFORMACIJE: Za 5 sekundi izgubila 40 kg!

Izvor: Kurir, 07.Sep.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO TRANSFORMACIJE: Za 5 sekundi izgubila 40 kg!

Amanda je jela jaja, ribe, svinjsko i juneće meso, povrće i orahe, kao mleka bez laktoze

Dvadesetšestogodišnja Amanda zabeležila je svoju neverovatnu transformaciju za godinu dana od 100 dospela je na 60 kilograma. Proces mršavljenja prikazan je serijom mesečnih fotografija i video snimkom koji traje pet sekundi.

Amanda je 2011. godine započela visokomasnu dijetu, sa velikim unosom proteina i smanjenom upotrebom ugljenih hidrata. Na svom blogu Reddit >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ona je otkrila da se njena ishrana sastojala od jaja, ribe, svinjskog i junećeg mesa, povrća i oraha, kao i povremenog unosa mleka bez laktoze.

Ukupan dnevni iznos kalorija bio je od 1.200 do 1.300. Rezultati su bili značajno promenili njeno telo, ali i podigli su Amandino samopouzdanje.

"Nisam emotivno bila pripremljena za dijetu. Kada ljudi odluče da poboljšaju svoje zdravlje, promene se i iznutra", rekla je Amanda.

Snimak prikazuje kako svaki deo Amandinog tela postaje vremenom sve manji i manji. Jedan od gledalaca je prokomentarisao kako je i njen osmeh postajao blistaviji. Očigledno je da je  polako postajala zdravija i samopouzdanija osoba. Kako bi olakšala proces gubitka kilograma, ona je išla korak po korak.

"Usmerite se na ono što se dešava danas, umesto da razmišljate koliko je teško doći do cilja", poručila je Amanda svima koji žele da smršaju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDO TRANSFORMACIJE: Za 5 sekundi izgubila 40 kg!

Izvor: Dzungla.org, 07.Sep.2013

Amanda je jela jaja, ribe, svinjsko i juneće meso, povrće i orahe, kao mleka bez laktoze OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.