ČUDESNA METODA: Znate li šta će se dogoditi ako 60 sekundi trljate kažiprst, a kada pljesnete rukama?

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDESNA METODA: Znate li šta će se dogoditi ako 60 sekundi trljate kažiprst, a kada pljesnete rukama?

U zavisnosti od zdravstvenih problema, masažom određenog prsta možete otkloniti bol. Saznajte.

Svaki prst na našoj ruci, prema alternativnoj medici, povezan je s nekim organom i s određenom fizičkom boli. Kako biste tu bol oterali, trljajte određeni prst i vrlo brzo bi se simptomi trebali ublažiti ili čak nestati. Dovoljno je samo 60 sekundi trljanja da osetite promenu na bolje.

1. Palac je povezan sa srcem i plućima. Masirajte ovaj prst kada osetite da vam >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << srce kuca (pre)jako te kada se zadišete pa ostajete bez vazduha.

2. Kažiprst je povezan sa bubrezima i bešikom. Masirajte ovaj prst kada vas muči zatvor ili proliv. Masirajte ga i u slučaju da imate probleme sa slezinom i želucem.

3. Srednji prst povezan je sa žučnom kesom i jetrom. Masirajte ovaj prst kada vas muči nesanica, migrena ili kada vas tokom vožnje uhvati mučnina.

4. Srednji prst je povezan s debelim crevom. Masirajte ovaj prst ako vas muči glavobolja, migrena, ukočenost i bol u vratu što može biti posledica slabe cirkulacije.

5. Mali prst je povezan s tankim crevom. Masirajte ovaj prst kada osećate teskobu i nervozu.

Dodatan savet: U našim dlanovima nalazi se puno živaca pa ako želite pospešiti svoje zdravlje jednostavno – pljesnite rukama.

Izvor: portaloko/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.