CRNA NEDELJA: Posle smrti Srpkinje u Italiji i MOTOCIKLISTA IZ SRBIJE POGINUO U CRNOJ GORI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA NEDELJA: Posle smrti Srpkinje u Italiji i MOTOCIKLISTA IZ SRBIJE POGINUO U CRNOJ GORI!

Motociklista iz Srbije Ž.V. (30) poginuo je u udesu koji se oko 17 sati i 30 minuta dogodio na putu Berane - Ribarevina.

Iz OKC Uprave policije kazali su agenciji MINA da su drugi motociklista i vozač golfa prošli bez povreda.

Kako se nezvanično saznaje, trojica motociklista iz Srbije su se kretala iz pravca Berana ka Bijelom Polju kada im je vozač "golfa 2" bjelopoljskih registarskih oznaka presekao put skretajući na lokalni putni pravac prema selu Lozna prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega je državljanin Srbije, motociklista Ž.V. smrtno stradao.

Saobraćaj na tom delu puta je u prekidu.

Podsećamo, danas takođe je javljeno da je žena iz Srbije, koja je bila na odmoru u sicilijanskom letovalištu Chefalu umrla je na plaži pod nepoznatim okolnostima.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN motociklista poginuo u nesreći u Crnoj Gori

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019

Motociklista iz Srbije Ž.V. (30) poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Berane-Ribarevina, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Saobraćajna nesreća dogodila se oko 17.30 časova kada su se sudarili automobil i motociklista...Prema prvim...

Nastavak na Mondo...

UDES U CRNOJ GORI U sudaru poginuo motociklista iz Srbije

Izvor: 011vodič.com, 21.Jul.2019

Foto: Blic / RAS Srbija Motociklista iz Srbije poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Berane-Ribarevina, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. Saobraćajna nesreća dogodila se oko 17.30 časova kada su se sudarili automobil i motociklista. Iz policije su naveli da povređenih nije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.