SRPSKI POLITIČAR SKOČIO SA ŠESTOG SPRATA: Oduzeo sebi život naočigled dece! Oglasila se očajna supruga

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 22:59

SRPSKI POLITIČAR SKOČIO SA ŠESTOG SPRATA: Oduzeo sebi život naočigled dece! Oglasila se očajna supruga

U momentu kada je odlučio da sebi oduzme život, u stanu je sa Nenadom bilo i dvoje od troje njegove dece.

Nenad Ristić (43), član Srpske radikalne stranke, nekadašnji odbornik u Skupštini opštine Čukarica i kandidat za narodnog poslanika, skočio je sa šestog sprata zgrade u Ulice jasenova u beogradskom naselju Cerak.

Potresena supruga Mirjana grcala je u suzama kada je shvatila šta se dogodilo njenom suprugu.

- Jutros je sve delovalo normalno. Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se svađali, nismo imali nekih problema kao porodica - jedva je sastavljala rečenice Mirjana.

Zbog čega se Nenad odlučio na ovakav potez, ona samo naslućuje.

- Finansije. Proklete pare… Ne mogu da pričam. Izvinite - rekla je majka troje dece.

Prema rečima ljudi iz Nenadovog komšiluka, on je radio za jednu privatnu apoteku. U zvaničnim podacima objavljenim na izbornim listama Srpske radikalne stranke navodi se da je bio preduzetnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PROBUDIO ME ZVUK JAKOG, TUPOG UDARCA" Detalje samoubistva srpskog političara ispričale komšije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 09:37

Komšije se čudom čude šta se dogodilo i zbog čega se Nenad odlučio na ovakav potez...Nenad Ristić (43), srpski političar i jedan od istaknutih članova Srpske radikalne stranke izvršio je samoubistvo skočivši sa šestog sprata zgrade...U momentu kada je odlučio da sebi oduzme život, u stanu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.