ČIJI JE FANTOMSKI AUTOBUS? Posle pet dana nesreća kod Doma omladine i dalje MISTERIJA

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČIJI JE "FANTOMSKI" AUTOBUS? Posle pet dana nesreća kod Doma omladine i dalje MISTERIJA

Pet dana je prošlo od saobraćajne nezgode kod Doma omladine, kada je autobus srušio ogradu koja je povredila dve osobe, a zatim ih čak i povukao na ulicu. Ni GSP "Beograd", ni privatni prevoznici i dalje ne znaju o čijem vozilu je reč, a to ne zna, ili iz nekog razloga ne saopštava, ni MUP Srbije.

Nakon što su lekari utvrdili da se radi o lakšim povredama, devojčica (16) na koju je pala ograda se oporavlja kod kuće. Ona je ispričala je da autobus bio crvene boje i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se nakon incidenta koji je izazvao, nije zaustavio, već je samo nastavio pravo. To isto su posvedočili i radnici sa obližnjeg gradilišta.

- Ne mogu da shvatim da niko još nije utvrdio čiji je autobus i ko je njime upravljao. Pa u tom delu grada se na svakom ćošku nalaze kamere. Mogli su za pet minuta da ga prepoznaju - rekao je otac povređene devojke, na čiju adresu su odmah počele da stižu ponude za posredovanje prilikom naplate odštete.

Tako je i posle pet dana misterija kojem prevozniku pripada "fantomski" autobus, odnosno ko je bio za njegovim volanom.

- Mi nemamo informaciju da se radilo o našem autobusu. Takav slučaj nije prijavljen našem dispečerskom centru. A kada dođe do neke nezgode vozač je u obavezi da to prijavi dispečerskom centru, a onda oni javljaju policiji - kažu u GSP-u.

Iz Konzorcijuma privatnih prevoznika takođe tvrde da se ne radi o njihovom vozilu.

- Proverom svih vozila u okviru konzorcijuma ustanovljeno je da ni na jednom nema oštećenja - kaže Drago Tošić, prvi čovek najveće grupacije privatnih prevoznika.

Iz MUP-a Srbije ni posle tri dana nismo dobili odgovor da li je otkriven vlasnik "fantomskog" autobusa i ko ga je vozio u trenutku nesreće.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.