ČIJA PORUKA JE JAČA: Bajden u svom maniru, Tramp svim srcem poručio glasačima samo jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 15:19

ČIJA PORUKA JE JAČA: Bajden u svom maniru, Tramp svim srcem poručio glasačima samo jedno!

Predsednički kandidati upućuju poruke svojim glasačima u poslednjim trenucima glasanja

Prema trenutnim izveštajima oko 100 miliona građana širom Amerike je glasalo. To je čak za 20 odsto više nego 2016. godine.

Već oko 19 časova počeće da stižu prvi rezultati sa izbornih jedinica. Dikvil Noč u državi Nju Hempšir i gradić Milsfild svoje rezultate je po običaju objavilo u ponoć pre izbora. Dikvil Noč je pripao Bajdenu, dok je u Milsfildu pobedu odneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << republikanski kandidat.

Poznato je da nakon svega sledi prebrojvanje glasova, i to cele noći. Analitičari iz SAD, ali i širom sveta ne očekuju rezultate pre ponoći, a najverovatnije je da će biti potrebni i dani dok se ne sazna konačan ishod.

Tramp se vratio u Belu kuću, odakle će pratiti izbore - i ugostiti potencijalno stotine ljudi. Tramp je u foto finišu trke za stolicu u Beloj kući održao 14 predizbornih mitinga u tri dana.

- Svim našim pristalicama: hvala vam od srca. Bili ste tamo od početka i nikada vas neću izneveriti. Vaše nade su moje nade, vaši snovi su moji snovi, a vaša budućnost je ono za šta se borim svakog dana! - napisao je Tramp na svom twiter profilu.

To all of our supporters: thank you from the bottom of my heart. You have been there from the beginning, and I will never let you down. Your hopes are my hopes, your dreams are my dreams, and your future is what I am fighting for every single day! https://t.co/gsFSghkmdM pic.twitter.com/fLek4keQ1t

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 3, 2020

- Kandidujem se kao ponosni demokrata, ali upravljaću kao američki predsednik. Radiću sa demokratama i sa republikancima i radiću naporno za one koji me ne podržavaju kao i za one koji me podržavaju. Jer to je posao predsednika -  napisao je demokratski kandidat Bajden.

I’m running as a proud Democrat, but I will govern as an American president.

I will work with Democrats and Republicans, and I’ll work as hard for those who don’t support me as for those who do.

Because that’s the job of a president.

— Joe Biden (@JoeBiden) November 3, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.