ČESTITKE STIŽU I OD PREDSEDNIKA VUČIĆA: Na dan Svetog Stefana primite moje iskrene čestitke za Dan Republike Srpske

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITKE STIŽU I OD PREDSEDNIKA VUČIĆA: Na dan Svetog Stefana primite moje iskrene čestitke za Dan Republike Srpske

Najlepše želje za dalji napredak uz nesebičnu podrška Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović Dan RS, 9. januar.

Detaljnije o spektakularnoj paradi povodom Dana državnosti RS pročitajte OVDE.

 - Na dan Svetog Stefana primite moje iskrene čestitke za Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za njen dalji napredak. Uz Vašu nepokolebljivu volju da odgovorite na različite izazove, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i istrajan rad da građanima Republike Srpske obezbedite blagostanje, uvek računajte i na nesebičnu podršku Srbije - naveo je Vučić u čestitki.

Oficir na belom konju, a iza ešalon SRPSKE VOJSKE: Evo kako će izgledati defile na proslavi Dana RS

On je dodao da će Srbija, u ime "neraskidivih kulturnih i duhovnih veza, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj".

- U isto vreme, čuvajući mir i stabilnost u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, Vi nam pomažete da se posvetimo ekonomskom prosperitetu Srbije i ostvarenju zajedničkih planova. Želim svima u Republici Srpskoj dobro zdravlje, sreću u ličnom životu i uspeh u radu. Živela Republika Srpska i živela Srbija - istakao je predsednik Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.