ĆERKA TEŠKO PODNELA SMRT RODITELJA, ZAVRŠILA U BOLNICI?! Muk i jeziva tišina u Velikim Trnjanima - smrt Biljane i Ivana i dalje MISTERIJA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 11:28

ĆERKA TEŠKO PODNELA SMRT RODITELJA, ZAVRŠILA U BOLNICI?! Muk i jeziva tišina u Velikim Trnjanima - smrt Biljane i Ivana i dalje MISTERIJA (FOTO/VIDEO)

Najstarija ćerka je vrlo teško podnela smrt roditelja, a kako saznajemo završila je u bolnici

Ekipa portala SrbijaDanas.com  posetila je rano jutros selo Veliko Trnjane kod Leskovca. Policija i dalje prikuplja tragove na mestu zločina dok komšije uznemireno govore o stravičnom zločinu koji se dogodio u njihovom selu.

Niko nije mogao ni da nasluti da će u nedelju pronalaskom tela Biljane Stojanović (38), iz sela Veliko Trnjane kod Leskovca, biti otkrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velika misterija. Brojna pitanja za sada su još uvek bez odgovora. Kako smo videli sa lica mesta, u selu vlada jeziva tišina i muk, a smrt Biljane Stojanović i njenog muža Ivana Stojanovića je prava misterija za sve meštane i ljude koji su ih poznavali.

Meštani sela u kojem se dogodio ovaj stravičan zločin za naš portal rekli su da je ćerka roditelja teško podnela smrt, kao i da je zbog toga završila u bolnici. Ova informacija nije zvanično potvrđena.

Podsetimo, nakon misteriozne smrti Biljane Stojanović (38), koja je pronađena mrtva u Velikom Trnjanu u nedelju, i otkrića zabetoniranog tela njenog muža Ivana Stojanovića na porodičnom imanju i to na dan njene sahrane, klupko ovog jezivog zločina koji nastavlja da trese Srbiju počinje da dobija nove epiloge.

Naime, u podrumu je pronađeno telo supruga mrtve žene, a sumnja se da ga je ona ubila zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom. Međutim, na osnovu nezvaničnih informacija koje smo dobili od Biljaninih i Ivanovih komšija koji su želeli da ostanu anonimni, u policijsku stanicu privedena su dvojica muškaraca za koje se sumnja da su ljubavnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.