DECI POZNATOG POLITIČARA POMOGLI SAUČESNICI? Jelenin bivši muž SVEDOČIO o ubistvu starice

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2019, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DECI POZNATOG POLITIČARA POMOGLI SAUČESNICI? Jelenin bivši muž SVEDOČIO o ubistvu starice

- Verujte da nam se život smučio ovih dana - rekla je bivša svekrva Jelene Špagović (25) osumnjičene za ubistvo 81-godišnje Majde Garović

Porodica Jeleninog supruga Marka, sa kojim je do pre godinu dana živela u zemunu, u Ulici Branka Plećaša, u kući odmah pored doma ubijene starice, nije želela da bilo šta više kaže o bivšoj snaji, o njenom odnosu sa žrtvom dok je sa njima delila krov nad glavom.

Iako familija posle gnusnog žločina izbegava da više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pominje Jelenu, njen bivši suprug trebalo je istražiteljima da ispriča saznanja o njenom "prijateljstvu" sa 55 godina starijom komšinicom, da li je pozamljivala novac i ranije.

Ono što je zasad poznato je da je osumnjičena Jelena Špagović dobro poznavala komšinicu majdu Garović, znala je da je starica decenijama živela i radila u Nemačkoj, da je devizna penzionerka i da ima ušteđevinu. Zato je pre izvesnog vremena pozajmila od Garovićeve 2.500 evra, ali nikako nije mogla ili htela da joj vrati dug.

Žašto je novac pozajmila nije poznato, jer za devize nisu znali ni njen bivši muž, ni otac, ni brat koga je kasnije uvukla u zločin.

Najverovatnije je starica počela da pritiska Jelenu za novac, pa je ova u jednom trenutku pomislila da će tako moći da se reši duga tako što će ubiti bivšu komšinicu, a da se taj zločin nikada ne rasvetli - objašnjava izvor.

Zasad je utvrđeno da je Jelena staricu 15.juna izmamila iz kuće, ali gde ju je ubila i gde je ostavila pojedine delove stravičnog tela, još se utvrđuje.

Pet dana kasnije Majdin spaljeni leš pronađen je u kontejneru u Krčedinu, otkriveni su DNK i ostali tragovi, koji su ukazali da su u zločin umešani Jelena i njen mlađi brat Momčilo.

Istražitelji ne odbacuju mogućnost da je Jelena imala još pomagača.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŽIVOT NAM SE SMUČIO OTKAD SMO SAZNALI" Porodica bivšeg muža ćerke političara koja je UBILA, PA ISKASAPILA ŽENU u šoku zbog zločina

Izvor: Blic, 10.Jul.2019, 21:03

- Verujte da nam se život smučio ovih dana. Nije nam prijatno, a Marko je sada u policiji daje izjavu - kratko je za "Blic" rekla bivša svekrva Jelene Špagović (25), osumnjičene za, navodno zbog duga od 2.500 evra, monstruozno ubistvo 81-godišnje komšinice Majde Garović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.