CEO NIŠ UŽASNUT! Muškarac (62) dodirivao devojčice po intimnim delovima u parku - oglasio se otac žrtve

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 12:49

CEO NIŠ UŽASNUT! Muškarac (62) dodirivao devojčice po intimnim delovima u parku - oglasio se otac žrtve

Roditelje upozorili susedi.

Policija je uhapsila muškarca S.N. (62) iz Niša zbog sumnje da je dve devojčice, stare sedam i osam godina, dodirivao po polnim organima i to na dečjem igralištu u Nišu, a otac jedne od žrtava kaže da je užasnut!

Na igralištu na kom se dogodilo zlostavljanje devojčica, otac jedne žrtve koji kaže da je užasnut onim što se dogodilo njegovom detetu.

- Ne znam šta da vam kažem. Muka mi je od svega. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je moje dete dodirivao. Užasnuti smo svi. Ne bih da idem u detalje, ali znam da ga komšije hvale, kao što znam i da to što pričaju nije baš istina. Neću ništa da pričam dok se ne završi istraga. Strašno je to što sam samo pustio dete da se igra u parku i da nam se to dogodi - priča otac za stežući grlo i zadržavajući suze.

Dodaje da su S.N. snimile kamere dok je dodirivao decu i da ga je neko od suseda upozorio na to.

- Snimljeno je šta radi, a jedna komšinica ga je prepoznala na video-zapisu. I mogu vam reći da ovo nije prvi put da to radi - dodao je otac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.