CEDA LICEMER PLJUJE TAJKUNE Letuje na Mikonosu a duguje radnicima

Izvor: medio.rs, 27.Jun.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEDA LICEMER PLJUJE TAJKUNE Letuje na Mikonosu a duguje radnicima

Od Čedomira Jovanovića novac ne potražuje samo firma „Mediolanum invest“, već i njegovi bivši radnici. I tako dok Jovanović čašćava suprugu autom od oko 60.000 evra, putuje na Mikonos i Himalaje, radnici „Agrohuba“, kojima duguje do šest plata, pravdu su potražili na sudu.

Ištvan Bokor iz Subotice kaže da je tužio Jovanovića u januaru ove godine zbog tri plate koje mu duguje.

- Meni duguje oko 100.000 dinara za plate za mart, april i maj 2015. Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sam video da mi nije isplatio tri plate, nisam hteo više da radim, a slučaj je sada na sudu. Imali smo prvo ročište, na koje je njegova advokatica došla s nekim isplatnim, obračunskim listama i tvrdila da sam ja plate uredno primio - priča uznemireno Bokor i dodaje:

- Odmah sam otišao u banku i izvadio papire gde se vide sve uplate, a što pokazuje da ne govore istinu. Sad čekam drugo ročište.

Njegova koleginica koja nije želela da joj se ime navodi u medijima kaže da joj Jovanović duguje četiri plate.

- Firma više ne radi, predali smo stvar advokatu i čekamo. Najgore su prošli mlinari i silosari, njima duguje po šest plata. Ja sam podnela prijavu Inspekciji rada u decembru 2015. zbog neisplaćenih zarada, oni su konstatovali da nam plate nisu isplaćene, ali to rešenje još nije realizovano - navodi ona.

Oglasili se iz stranke

LDP: JOVANOVIĆA KRIMINALIZUJU

LDP je saopštio da je tokom vikenda „došlo do kontakta“ između lidera te partije Čedomira Jovanovića i vrha MUP. Kako navode u toj stranci, povod za to je „višenedeljna kampanja kriminalizacije Jovanovića u kojoj su uz političku i logističku podršku angažovane najopasnije kriminalne strukture“.

„Jovanović insistira na hitnoj istrazi državnih organa, kojima, kako on smatra, neće biti toliko teško da utvrde da se o Jovanoviću laže koliko će im biti komplikovano da reaguju protiv onih koji stoje iza te organizacije“, navodi se u saopštenju LDP.

Povod za Jovanovićevu reakciju, kako LDP navodi, bio je intervju Stanka Subotića objavljen u pojedinim tabloidima, „prepun stavova za koje se u MUP i BIA zna da su apsolutne neistine, zbog čega Jovanović insistira na adekvatnoj reakciji nadležnih“.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.