ČEDA JOVANOVIĆ POSTAJE OTAC PO PETI PUT! Ne krije svoju sreću - oglasio se na društvenoj mreži (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 21:09

ČEDA JOVANOVIĆ POSTAJE OTAC PO PETI PUT! Ne krije svoju sreću - oglasio se na društvenoj mreži (FOTO)

Od vesti da će porodica Jovanović biti bogatija za još jednog člana lider LDP ne skriva da puca od emocija.

Čedomir Jovanović, lider LDP, obelodanio je pre nekoliko dana da će po peti put postati otac, što je naišlo na oduševljenje javnosti. Od vesti da će porodica Jovanović biti bogatija za još jednog člana lider LDP ne skriva da puca od emocija, pa je tako za Dan zaljubljenih, 14. februar, na svom Instagram profilu objavio romantičnu fotografiju srca na snegu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz poruku "One love one life".

Jovanović je dan kasnije objavio i fotografiju sa najstarijim sinom, Mihajlom Lajfom, koji studira u inostranstvu.

"Puno srce", napisao je lider LDP uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa sinom.

Podsetimo, lider LDP je objavio da je njegova supruga Jelena trudna po peti put, uz poruku "Samo sam jedan agreman nedavno zatražio...i Jela ga je po peti put dala".

Jovanovići imaju tri ćerke: Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i sina Mihajla Lajfa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.