ČEDA JOVANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio priču o tome kako je hodao na ivici života i smrti - jedna stvar šokirala voditeljku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 18:53

ČEDA JOVANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio priču o tome kako je hodao na ivici života i smrti - jedna stvar šokirala voditeljku

Čedomir Jovanović je po prvi put u životu i karijeri pristao da gostuje u jednoj emisiji zabavnog karaktera.

Lider LDP-a govorio je o privatnom životu, a gotovo ni reči o politici. Voditeljka te emisije, Ljiljana Stanišić, otkrila je kako je uspela da nekadašnjeg funkcionera ubedi da joj otvori dušu.

- Trajalo je mesecima. Gospodin Jovanović nikada nije pričao o privatnom životu niti je iznosio detalje. Do sada smo ga gledali u političkim emisijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raznim debatama i čitali sve ono što ima veze sa tim. Nije bilo lako, ali uspela sam da ga ubedim da priča i o životu o tome kako je hodao na ivici života i smrti, i mnogim drugim škakljivim temama.

Novinarka je istakla da je sat ipo vremena bilo malo za takvog sagovornika, a takođe se osvrnula i na svoje istraživanje na ostrvu Mikonos kada je pratila Jovanovića u stopu i otkrila kako je reagovao kada mu je otkrila da je ona bila tajni agent sa Mikonosa. 

 - Da je bilo koji drugi moćnik bio na njegovom mestu verovatno bi se naljutio, međutim, kada sam mu otkrila da sam to bila ja, on mi je verovali ili ne rekao "Zašto mi se nisi javila da ti olakšam posao". Bila sam u šoku. Zbog raznih spekulacija o njemu sam i ja imala jedno mišljenje da je bahat, bezobrazan, da je ovakav ili onkav. To moje mišljenje je bilo utemeljeno na osnovu stavova drugih ljudi. Poslednjih meseci sam imala priliku da Čedu upoznam iz pravog ugla u ličnoj komunikaciji sa njim - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.