Izvor: Istinomer.rs, 05.Mar.2021, 11:03

„Brzi ulazak“ u radove najavljene još za 2017.

„Brzi ulazak“ u trasu izgradnje auto-puta Šabac-Ruma najavio je ovih dana ministar infrastrukture Tomislav Momirović; direktor “Koridora Srbije” Aleksandar Antić istakao je da u tom preduzeću čine “maksimum napora da idu, ne u skladu sa rokovima, nego čak malo ispred rokova", ali čini se da svi zaboravljaju da je početak radova natoj deonici bio najavljen još za – 2017. godinu.
The post „Brzi ulazak“ u radove najavljene još za 2017. appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Ulaže se milijardu evra: "Od Užica do Beograda za sat i po vremena" FOTO

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislav Momirović, obišao je radove na sanaciji puta u selu Makovište kod Kosjerića...On je najavio ulaganja u lokalnu putnu infrastrukturu širom Srbije..."Ova Mesna zajednica ima 800 stanovnika, mnogo mladih koji su odlučili da ostanu na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.