Brz odgovor; Izdato naređenje: Ispaljene granate

Izvor: B92, 06.Dec.2022, 09:12

Brz odgovor; Izdato naređenje: Ispaljene granate

Artiljerijskim jedinicama Vojske Severne Koreje izdato je naređenje da drugi dan zaredom izvode vežbe bojevog gađanja u more.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPOZORENJE SNAGAMA SEULA Vojska Severne Koreje ispalila granate u more u zoni razgraničenja

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Artiljerijskim jedinicama Vojske Severne Koreje izdato je naređenje da drugi dan zaredom izvode vežbe bojevog gađanje u more, kao odgovor na vežbe armije Južne Koreje u regionu Čeorvon u blizini demarkacione linije, saopštio je danas Generalštab Vojske Severne Koreje.

Nastavak na Blic...

Severna Koreja naredila artiljerijsku paljbu kao odgovor na južnokorejske vojne vežbe

Izvor: Beta, 06.Dec.2022

Vojska Severne Koreje saopštila je danas da je naredila drugi dan zaredom artiljerijsku paljbu kao odgovor na južnokorejske vežbe.Neimenovani portparol severnokorejske vojske rekao je da je planirana artiljerijska paljba zamišljena kao upozorenje Seulu zbog artiljerijskih vežbi koje sprovodi u pograničnom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.