Ikea zatvara polovinu prodavnica u Kini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea zatvara polovinu prodavnica u Kini

Švedska kompanija Ikea, najveći svetski prodavac nameštaja, saopštila je da privremeno zatvara oko polovinu od ukupno 30 njenih prodavnica u Kini, pošto je broj smrtnih slučajeva u toj zemlji od novog koronavirusa danas porastao na 132.

"Odazivajući se na apel kineske vlade za efikasnom kontrolom nad širenjem bolesti, Ikea Kina će od 29. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << januara privremeno zatvoriti oko polovinu prodavnica u Kini", navodi se u saopštenju, a prenosi Rojters.

Kompanija je dodala da će zaposleni u prodavnicama koje se zatvaraju "ostati do daljeg kod kuće uz platu".

Ingka grupa, koja upravlja Ikeinim prodavnicama širom sveta, zatvorila je prošle nedelje prodavnicu u Vuhanu, gde je prošlog meseca izbio koronavirus.

Kompanija zapošljava oko 14 hiljada ljudi u Kini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ikea zatvara polovinu radnji u Kini

Izvor: B92, 29.Jan.2020

Stokholm -- Švedska kompanija Ikea, najveći svetski prodavac nameštaja, saopštila je da privremeno zatvara oko polovinu od ukupno 30 njenih prodavnica u Kini...Na taj potez odlučila se pošto je broj smrtnih slučajeva u toj zemlji od novog koronavirusa danas porastao na 132..."Odazivajući se na...

Nastavak na B92...

Ikea zatvara polovinu prodavnica u Kini

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020

Švedska kompanija Ikea, najveći svetski prodavac nameštaja, saopštila je da privremeno zatvara oko polovinu od ukupno 30 njenih prodavnica u Kini, pošto je broj smrtnih slučajeva u toj zemlji od novog koronavirusa danas porastao na 132..."Odazivajući se na apel kineske vlade za efikasnom kontrolom...

Nastavak na Radio 021...

NOVI BILANS MRTVIH Od koronavirusa u Kini preminule 162 osobe

Izvor: Blic, 30.Jan.2020, 02:09

Zdravstvena komisija kineske provincije Hubei, u kojoj je prvo izbila epidemija koronavirusa, saopštila je da je broj umrlih u toj provinciji do 29. januara porastao na 162.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.