Brnabić otvoreno: Svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije, JEDINO SU VAŽNI REZULTATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić otvoreno: Svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije, JEDINO SU VAŽNI REZULTATI

Vlada Srbije je u prvih 100 dana rada potpisala sedam novih ugovora sa investitorima i spustila nezaposlenost na 12 odsto

Svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije i o tome šta mi kao Vlada možemo da uradimo za njih, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić i dodala da su jedino rezultati važni.

Brnabić nije želela da se bavi spekulacijama da su pojedine kolege iz vlade pokušale da je sapletu na samom početku mandata.

- Ne želim da se bavim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << time. Moj posao je odgovoran i naporan i ja svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije i o tome šta mi kao vlada možemo da uradimo za njih. Jedino su rezultati važni - rekla je Brnabić.

Ona je naglasila da se nada da građani Srbije prepoznaju i da će sve više prepoznavati njenu "iskrenu ljubav" prema zemlji i, kako je rekla, ono što pokusava da uradi svaki dan, kao i energiju koju ulaže.

- I da će im jedino to biti važno. Srbija je zemlja iskreno dobrih ljudi, kojima je najvažnije da li je neko dobar ili loš čovek, a onda sve ostalo - rekla je premijerka.

Podsetila je i na rezultate vlade na čijem je čelu, kao što su unapređenje pozicije Srbije na Duing biznis-listi Svetske banke, dalje napredovanje na globalnoj listi konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma, kao i da su u decembru vodeće rejting agencije ponovo povećale kreditni rejting Srbije.

- Pozitivno smo završili sedmu, pa onda i osmu finalnu reviziju sa MMF-om. Imali smo završetak kapitalnih projekata, pre svega Kliničkog centra u Nišu, pre toga Muzeja savremene umetnosti. Postavili smo temelje elektronskoj upravi i digitalizaciji, uveli informatiku u osnovne škole, nastavili smo reformu javne uprave - rekla je Brnabić.

Ona je dodala i da je Vlada Srbije, u prvih 100 dana rada, potpisala sedam novih ugovora sa investitorima i spustila nezaposlenost na 12 odsto.

- Otvorili smo i dva nova poglavlja u pregovorima sa EU. To je sve okvir za dalji ekonomski rast, okvir bez kojeg tog rasta ne bi bilo i koji obezbeduje bolji standard i kvalitet života - rekla je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić: Samo rezultati su važni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2018

Svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije i o tome šta mi kao Vlada možemo da uradimo za njih, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić i dodala da su jedino rezultati važni...Brnabić nije želela da se bavi spekulacijama da su pojedine kolege iz vlade pokušale da je sapletu na samom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.