Brnabić: Srbiji važna podrška Kine oko Kosova

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Srbiji važna podrška Kine oko Kosova

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas na sastanku sa ministrom za boračka pitanja Kine Sunom Šoačengom, da Srbiji veoma znači podrška Kine na političkom, privredom i ekonomskom planu, a posebno po pitanju Kosova i Metohije. Članak Brnabić: Srbiji važna podrška Kine oko Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešenje kosovskog pitanja do kraja 2019.

Izvor: Danas, 16.Maj.2019

Očigledan zastoj u pregovorima i sudar na brvnu doprineo je odlaganju rešenja Kosova, iako je više nego očigledno da zapadni deo međunarodne zajednice smatra da je vreme da se rešavaju problemi na zapadnom Balkanu baš kao i što Rusija želi da do rešenja ne dođe već da region bude kamen u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.