Brnabić: Očekujem izmenu odluke, naši turisti važni za Crnu Goru

Izvor: RTS, 02.Jun.2020, 15:01

Brnabić: Očekujem izmenu odluke, naši turisti važni za Crnu Goru

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da očekuje da će Crna Gora uskoro izmeniti odluku o zabrani ulaska građana iz Srbije u tu zemlju jer su, kako je rekla, naši turisti važni za crnogorsku ekonomiju i turizam.
Ana Brnabić je ocenila da je odluka da se građanima iz Srbije ne dozvoli ulazak u Crnu Goru ni sa pi-si-ar testom "politička" i da nema nikakve veze sa epidemiološkom situacijom.

"Neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da neko može da uđe u jednu zemlju, dok sve druge zemlje puštaju da se uđe, makar uz negativan test u poslednjih 48 ili 72 sata. To samo dokazuje ono što smo govorili od početka – da su to političke odluke koje nemaju baš nikakvo uporište u zdravstvenim razlozima", rekla je premijerka novinarima u Naučnotehnološkom parku.
Premijerka je rekla da je uverena da će ta odluka biti brzo promenjena i dodala da je na našim građanima da li će ići u Crnu Goru ili ne.
"Mi ćemo ih podržati u svakom slučaju", rekla je Brnabićeva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabićeva: Odluka Crne Gore politička, očekujem da će je izmeniti VIDEO

Izvor: B92, 02.Jun.2020

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje da će Crna Gora uskoro izmeniti odluku o zabrani ulaska građana iz Srbije u tu zemlju...Ona se tome nada jer su, kako kaže, naši turisti važni za crnogorsku ekonomiju i turizam...Brnabićeva je ocenila da je odluka da se građanima iz Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.